Paste Barilla Piccolini cu morcovi si dovleac cu branza

M-am gandit sa fac o placinta sau ceva anume,priviti ce mi-a iesit,,,,,,! o delicatesa,

  M-am gandit ca gustul lor dulce s-ar potrivi cu branza de oaie, si branza s-ar potrivi cu nucsoara si negrilita.

Ingrediente:
3/4 de cutie de paste Barilla Piccolini cu morcovi si dovleac
o cutie de branza cu smantana Fagaras
telemea de oaie veche, aproximativ cat doua cutii de Fagaras
2-3 linguri de parmezan
3 oua
jumatate de lingurita de nucsoara macinata
o lingura de seminte de negrilita

1. Intr-o oala se fierbe apa cu sare, cand clocoteste se adauga pastele si se fierb 6 minute. Se scurg din apa fierbinte si se clatesc cu apa rece.
2. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza Fagaras, telemeaua data pe razatoare, nucsoara si semintele de negrilita.
3. Se incorporeaza pastele in compozitia de branza, se amesteca cu grija pentru a nu le zdrobi.
4. Se unge un vas termorezistent cu unt sau ulei, se adauga compozitia de paste si branza si se da la cuptor pana cand marginile se rumenesc.

 
 
 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s