Piept de pui la gratar,

grilled chicken breasts, three waysPiept de pui la gratar,


Aceasta reteta simpla de piept de pui la grătar pe os cu pielea crocanta si carnea suculenta ia pe o nouă dimensiune atunci când unul din amestecuri noastre aromate este frecat sub piele de rosii uscate la soare și busuioc, usturoi sau, Herb, sau Sageunt.

Timp total: 40 min

Timp de Prep.: 15 min

Timp de preparare: 25 min

ingrediente
US diagramă metrice de conversie

     2 întreg (e) (aproximativ 2 1/2 de lire sterline), os piept de pui, divizat
     1/2 linguriță (e) sare
     1/4 lingurita (e) măcinat grosolan piper negru
     Alegerea amestecul de condimente, (a se vedea mai jos)

     Se prepară unul din Amestecuri condimente

 
     Cu degetele, pielea separat de carne pe fiecare jumătate de san. Frecați cantități egale de amestecul de condimente sub piele de fiecare sân. Se presara carnea de pui cu sare și piper.
     Puneti carnea de pui pe gratar la foc mediu, și se fierbe aproximativ 25 de minute sau pana cand sucurile alerga clar atunci când mai groasă parte din sân este străpuns cu vârf de cuțit, de cotitură peste dată.
     Rosii uscate la soare și Vasile condimente: Intr-un bol mic, amesteca 2 rosii uscate la soare ambalate în ulei de măsline condimentată, tocate, si 1/4 ceasca frunze proaspete de busuioc vag ambalate, fin tocat.
     UsturoiulHerb condimente: Intr-un bol mic, amesteca 2 catei de usturoi, zdrobiti cu usturoi presă, 1 lingura rozmarin proaspat, ulei de masline 1 lingura, si 1 lingurita proaspăt ras coaja de lamaie.
     SageUnt de condimente: Intr-un bol mic, amesteca 1 lingura de margarina sau unt, dedurizată, și 1 lingura frunze proaspete de salvie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s