Piept de pui Chutney cu ananas la gratar

Ingrediente

4 (aproximativ 1 1/2 kg) fara piele, dezosat mari de pui-san
1 borcan (e) (8 1/2-ounce) chutney de mango, tocate
1 poate (e) (8 – 8 1/4-ounce) ananas zdrobit, drenată
1 lingura (e) praf de curry
1 lingurita (e) var sau suc de lămâie
1 lingura (e) ulei vegetal
Crengute de coriandru și felii de var pentru garnitura
Felii de ananas la gratar, (a se vedea mai jos)
Direcții

Cu vârful de cuțit, tăiat o fantă orizontală în partea mai groasă din fiecare piept de pui, pentru a forma un buzunar.
În medie dimensiune castron, se amestecă chutney, ananas, pudra de curry, și suc de lămâie. Scoateți jumătate de chutney de amestec de castron pentru a servi cu piept de pui fierte mai târziu.
În restul chutney amestec, se amestecă ulei vegetal. Locul 1 lingura chutney de amestec în fiecare buzunar de pui-piept. Strat pieptul de pui cu restul de chutney de amestec în castron.
Puneți pieptul de pui pe gratar la foc mediu. Gatiti de pui la 10 la 12 de minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste si sucuri de a alerga clar atunci când puiul este străpuns cu un cuțit.
Aranjați pieptul de pui pe 4 farfurii. Se decoreaza cu crengute de coriandru si felii de lime. Se serveste cu felii de ananas la gratar, dacă doriți.
Felii de gratar: aproximativ 15 minute înainte de servire, se taie șase felii 1/2-inch-thick de la 1 ananas mic; rezerva ananas rămas pentru utilizarea o altă zi. Se presara 2 linguri de zahar brun pe felii de ananas. Locul felii de ananas pe gratar la foc mediu, gatiti 10 minute până când se rumeneste pe ambele părți, de cotitură felii ocazional. Face 4 porții de acompaniament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s