Copane cremoase Dijon

creamy dijon drumsticks


Copane cremoase Dijon servi salata de cartofi pe un pat de rupt Boston sau verde, salata verde frunze.

Timp total: 35 min

Temp cuptor: 450
ingrediente

     1 1/2 Pound (e) mici, cartofi rosii, redus la jumătate sau sferturi
     8 medie pulpe de pui, piele eliminat
     3 lingura (e) Dijonnaise (muștar cremos)
     2/3 cana (e) Panko (firimituri de pâine în stil japonez)
     2 tulpină (e) țelină
     Sare și piper

direcții

     Incalziti cuptorul la 450 ° F. În cratiță 4litru, cartofi loc, apa suficient pentru a acoperi, și 1/2 linguriță de sare; încălzește până la fierbere pe mare. Reduceti focul la mediuscăzut, cratiță capacul și cartofi se fierbe 10-12 minute sau până când doar furculițăofertă.
     Între timp, linia 15 1/2 cu 10 1/2 pan jeleurola cu folie de aluminiu se lipeasca. Periati copane cu 3 linguri de Dijonnaise si se tapeteaza cu Panko, presare să adere. Locul copane de pe tava pregatita si coace 25 minute sau până când firimiturile sunt de aur și sucuri de a alerga clar atunci când partea mai groasă de pui este străpuns cu vârful de cuțit.
     Scurgeți cartofii bine și locul în castron mediu. Adauga telina felii, 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat, și 1/4 Dijonnaise ceasca; se amestecă pentru legume strat. Face 5 cesti salata de cartofi. Pentru a servi, aranja salata și copane pe farfurii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s