Pui cu legume la tigaie

Puiul cu legume la tigaie se pregateste in aproximativ o jumatate de ora, asa ca nu ai nicio scuza sa nu incerci aceasta reteta delicioasa.

pui-legume


Timp de preparare

30 minute

Ingrediente

600 g piept de pui, dezosat
1 ceapa medie
1 ardei gras rosu
3-4 rosii
2 morcovi
2 linguri ulei de masline
sare

piper
verdeata (marar, patrunjel)


Mod de preparare

Taie pieptul de pui fasii si pune-l la prajit intr-o tigaie in care ai incins uleiul. Adauga sare si piper si lasa fasiile de piept de pui sa se rumeneasca, circa 5 minute. Adauga morcovii taiati bastonase, ceapa rondele si ardeiul gras, taiat juliene.
Taie rosiile in sferturi si pune-le peste restul ingredientelor. Lasa mancarea la foc mic, circa 20 de minute.
Serveste acest preparat fierbinte, cu verdeata proaspata presarata deasupra. Potriveste de gust cu sare si piper, daca mai este nevoie.

sfaturi

Daca iti place mancare picanta, poti toca un ardei iute si il poti adauga in acest preparat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s