Sniţel de curcan cu rosii si cascaval

O reteta delicioasa de snitel cu:praz, ciuperci, sare, carne de curcan, piper, ulei de masline, smantana, cimbru, rozmarin, supa de legume,cascaval.

Ingrediente:Snitel_de_curcan_cu _rosii_ si_ mozzarella

  • 4 tulpini de praz
  • 300 g ciuperci
  • 6 roşii
  • 4 şniţele de curcan (160 g fiecare)
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 150 g smântână
  • câte 1 linguriţă de cimbru şi roz­marin tocat
  • 150ml supă de legume (instant)
  • 250 g cascaval

Mod de preparare:
Prazul se spală şi se taie fâşii groase. Ciupercile se taie rondele. Roşiile se opăresc câteva secunde în apă fiartă, se scot şi se taie bucăţele. Bucăţile de şniţel se dau cu sare şi piper. Se încinge uleiul într-o ti­gaie.
Se lasă la călit, la foc mic, prazul şi ciupercile, cca 8-10 minute, amestecând. Se pun într-o tavă de copt bucăţile de şniţel, peste care se toarnă cei 150 ml de supă de legume (instant) şi legumele călite.
Smântâ­nă se amestecă cu restul de supă, apoi cu cimbrul şi rozmarinul. Compoziţia se toarnă uniform în tavă. Mozarella se taie feliuţe subţiri şi se aşază deasupra.
Se lasă la cuptor, cca 30 de minute, la 180° C. Se decorează cu frunzuli­ţe de busuioc proaspăt.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s