Piept de curcan cu legume

Piept de curcan cu legume din: piept de curcan, ulei de masline, cimbru, salvie, morcov, telina, ceapa, supa de pui si amidon.

Ingrediente:

Piept de curcan cu legume
  • 1 piept de curcan
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurița cimbru uscat
  • 1/2 lingurita salvie
  • 1 morcov mare, taiat bucați
  • 2 bucati telina, taiata bucați
  • 1 ceapa, curatata si taiata bucati
  • 2 cani supa de pui
  • 4 lingurite amidon

Mod de preparare:
Dati pieptul de curcan cu cimbru si salvie. Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si prajiti cate 5 minute pe fiecare parte. Puneti pieptul de curcan rumenit intr-o cratita potrivita, apoi se adauga morcovul, ceapa, telina si se toarna supa de pui. Gatiti la foc potrivit aproximativ 3 ore.

Scoateți pieptul de curcan și lasati sa se odihneasca, iar intre timp preparati sosul. Scurgeti grasimea din cratita in care a fiert pieptul de curcan, de asemenea si legumele. Lasati legumele pe o farfurie.
Se lasa la fiert la foc mic pana scade 1/4 din cantitate.

Se adauga amidonul amestecat cu 2 linguri de apa rece. Amestecati si mai fierbeti pana se ingroasa. Feliati pieptul de curcan si serviti fie cu sos simplu, fie cu sos si legume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s