Peste la tigaie

Peste la tigaie  peste, ulei de masline, unt nesarat, sare si piper.

Ingrediente:

  • 3-4 pesti (dupa preferinta)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Unt nesarat
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Asigurați-va ca peștele nu are solzi, spalati bine si incercati sa indepartati oasele vizibile. Taiati pestii bucati potrivite.

Se incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Asezonati cu sare si piper și gatiti in tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Mai lasati 1 minut in tigaie sa se odihneasca dupa ce ati oprit focul. Serviti cu spanac sote si piure de cartofi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s