Miel în sos de vin, cu legume la grătar

Miel în sos de vin, cu legume la grătar din: pulpa de miel, ceapa, ardei iute, vin, ulei de masline, foaie de dafin, ardei, vanata si rosii.

Ingrediente:

  • 1 kg pulpa de miel
  • 3 cepe taiate julien
  • 2 ardei iuti
  • 1 pahar cu vin
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 foaie de dafin
  • 2 ardei rosii
  • 1 vanata taiata rondele
  • 4 rosii mijlocii

Mod de preparare:
Tai carnea în felii, condi­mentezi cu sare, piper, ardei iute tocat mărunt, cimbru şi o foaie de dafin mărunţită. Intr-un vas, aşezi felii de carne, iar printre ele pui rondele de ceapă. Torni vinul şi uleiul şi laşi la rece 1 zi. Frigi carnea, având grijă să o ungi din când în când cu ulei. Pe acelaşi grătar frigi şi legumele.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s