Frigarui cu piept de curcan

Frigarui cu piept de curcan din: piept de curcan, sare, piper, bacon, salvie, dovlecei, rosii, ulei, branza cu verdeata, smantana, usturoi, busuioc si patrunjel.

Ingrediente:

  • 250 g dovlecei
  • 4 piepti de curcan
  • sare
  • piper
  • 12 felii bacon
  • 1 legatura salvie
  • 8 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 10 g branza cu verdeata
  • 50 g smantana
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita busuioc tocat
  • 1 lingurita patrunjel tocat

Mod de preparare:
Se sareaza si se pipereaza pieptul. Fiecare felie se acopera cu 3 felii de bacon si una de salvie. Se ruleaza pieptul pe lungime si se taie in 4. Dovleceii se taie felii. Rosiile se infig pe o frigaruie, alternand cu rondele de piept si dovlecei; se prajesc circa 5 minute in ulei.
Se amesteca branza cu smantana si se adauga usturoiul, verdeata, sare si piper; se servesc cu frugarui.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s