Curcan la gratar

Curcan la gratar

 curcan, unt, praf de usturoi, piper si sare.

Ingrediente:

  • 1 curcan
  • 4 linguri unt topit
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingura piper
  • 2 lingurite de sare

Mod de preparare

Pregatiti gratarul. Intre timp pregatiti curcanul. Topiti untul, ungeti curcanul, adaugati praful de usturoi, sarea și piperul. Puneti curcanul intr-o tava si puneti pe gratar. Acoperiti. Dupa 15 minute scoateti capacul. Ungeti cu sosul din tava.

Acoperiti si repetati la fiecare ora. Gatiti pentru aproximativ 3 ore si jumatate. Lasati sa se odihneasca cel putin jumatate de ora. Serviti cald.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s