Cuiburi de randunele

Ingrediente:

  • 4 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • 200 g migdale sau nuci
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare:
Se bat albuşurile pe marginea maşinii. Când sunt gata, se pune zahărul pisat şi se bat din nou împreună.
Se adaugă migdale curăţite de coajă şi tăiate felii subţiri, sau nuci tăiate în lung.
Se unge o tavă cu unt, se presară făină şi se pun mici moviliţe cu linguriţa.
Se coc o jumătate de oră, la foc mic. Se scot calde, cu un cuţit.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s