Cuiburi de randunele

Ingrediente:

  • 4 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • 200 g migdale sau nuci
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare:
Se bat albuşurile pe marginea maşinii. Când sunt gata, se pune zahărul pisat şi se bat din nou împreună.
Se adaugă migdale curăţite de coajă şi tăiate felii subţiri, sau nuci tăiate în lung.
Se unge o tavă cu unt, se presară făină şi se pun mici moviliţe cu linguriţa.
Se coc o jumătate de oră, la foc mic. Se scot calde, cu un cuţit.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s