Crap împănat pe pat de fenicul

Crap împănat pe pat de fenicul din: crap, fenicul, ceapa, ulei, lamaie, dafin, cimbru, kaizer, vin alb, sare si piper.
Ingrediente:

    Crap_împanat_pe_pat_de_fenicul
  • 1 crap mare
  • 1 fenicul
  • 1-2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 1 foaie dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 150 g kaizer
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli şi îl zvânţi cu un prosop. Crestezi peştele, îl presari cu sare şi piper şi îl dai la rece. în fiecare crestătură aşezi câte o fâşie de kaizer. Separat, cureţi feniculul, îl tai rondele şi îl aşezi împreună pe o tavă cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt.
Deasupra pui peştele, îl stropeşti cu ulei şi zeamă de lămâie. în tavă adaugi boabele de piper alb, foa­ia de dafin, crenguţa de cimbru şi vinul, apoi dai tava la cuptor pen­tru 40 de minute. Serveşti peştele cald, garnisit cu pătrunjel verde.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s