Crap împănat pe pat de fenicul

Crap împănat pe pat de fenicul din: crap, fenicul, ceapa, ulei, lamaie, dafin, cimbru, kaizer, vin alb, sare si piper.
Ingrediente:

    Crap_împanat_pe_pat_de_fenicul
  • 1 crap mare
  • 1 fenicul
  • 1-2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 1 foaie dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 150 g kaizer
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli şi îl zvânţi cu un prosop. Crestezi peştele, îl presari cu sare şi piper şi îl dai la rece. în fiecare crestătură aşezi câte o fâşie de kaizer. Separat, cureţi feniculul, îl tai rondele şi îl aşezi împreună pe o tavă cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt.
Deasupra pui peştele, îl stropeşti cu ulei şi zeamă de lămâie. în tavă adaugi boabele de piper alb, foa­ia de dafin, crenguţa de cimbru şi vinul, apoi dai tava la cuptor pen­tru 40 de minute. Serveşti peştele cald, garnisit cu pătrunjel verde.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s