Cordon bleu din curcan, cu cartofi copţi

O reteta delicioasa de cordon bleu cu:cartofi, sare, piper, unt, carne de curcan, sunca, branza, faina, ou, pesmet, unt, lamaie.

Ingrediente:Cordon_bleu_ din_ curcan_cu _cartofi_ copti

  • 600 g cartofi
  • sare
  • piper măcinat
  • 3 linguri de unt
  • 4 şniţe­le de curcan groase (160 g fiecare)
  • 4 felii de şuncă
  • 4 felii de brânză
  • 2-3 linguri de faină
  • 1 ou
  • 80 g pesmet
  • unt pentru prăjit
  • feliuţe de lămâie

Mod de preparare:
Cartofii se spală şi se fierb 25 de minute, cu coajă. Se scot din apă, se curăţă şi se taie bucăţi potrivite. Se prăjesc 5 minute, la foc mic, în unt, până capătă o crustă subţire, aurie. Se asezonează cu sare şi piper.
Bucăţile de şniţel se dau cu sare şi piper, se pune pe fiecare câte o feliuţă de brânză şi una de şuncă de Praga, apoi se împăturesc, ca pentru cordon bleu. Se dau prin făină, apoi prin oul bătut, apoi prin pesmet . Se păjeşte în unt, la foc mic, pe ambele părţi, până când capătă o culoare aurie. Se serveşte cu cartofii copţi şi feliuţe de lămâie.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s