Copane de curcan in vin

Copane de curcan in vin din: copane de curcan, ulei, usturoi, rozmarin, sare, piper, piure de rosii si vin rosu.

Ingrediente:

    Copane_de_curcan_in_vin
  • 4 copane de curcan
  • 50 ml ulei
  • o capatana usturoi
  • 3-4 frunzulite rozmarin
  • sare
  • piper
  • 200 g piure de rosii
  • 200 ml vin rosu dulce

Mod de preparare:
Se curăţă copanele şi se spală. Se pun în tavă, se stropesc cu ulei şi apă călduţă, se presară sare, pi¬per şi rozmarin şi se bagă în cuptor. Intre timp, se curăţă usturoiul, se pisează şi se amestecă cu piureul de roşii, care se toarnă peste copanele deja frăgezite.
Se mai adaugă sare şi piper, după gust, şi se lasă la cuptor să scadă. Spre sfârşit, se stropesc cu vin şi se mai lasă 5-10 minute, apoi se scot din cuptor.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s