Ciorbă de perişoare carne pasare,porc,vita,etc

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri gris
  • 1 ou
  • 1 lingură pastă de tomate
  • pătrunjel verde
  • 1 morcov
  • 2 roşii,
  • borş (sau sare de lămâie)
  • sare
  • piper
  • condi­ment
  • 100 g smântână

Mod de preparare:
Cureţi ardeii, morcovul şi ceapa, le toci, le pui la fiert într-o oală cu apă. In acest timp, amesteci carnea tocată cu grisul, oul, pasta de tomate, pătrunjelul verde, condimentul şi sarea.
Modelezi apoi perişoare şi le pui în ciroba care fierbe, la foc mic şi după ce s-au înmuiat legumele, pui şi roşiile date pe râzătoare. Laşi să fiarbă 30 de minute şi potriveşti apoi de sare, piper şi condiment dacă e nevoie.
Torni borş fiert în prealabil, după gust, sau acreşti ciorba cu sare de lămâie. Când este gata, presari pătrunjelul verde tocat şi dregi cu smântână.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s