Ciorbă de curcan cu tarhon

Ciorbă de curcan din: aripi de curcan, piept de curcan, pulpa de curcan, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, telina, oua, sare, otet si tarhon.

Ingrediente:

  • aripi, putin piept si pulpa de curcan
  • 2-3 morcovi
  • 2-3 patrunjel radacina
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina potrivita
  • 2 oua
  • sare
  • 1 lingura de otet
  • tarhon

Mod de preparare:
Speli carnea şi o pui la fiert cu puţină sare. între timp, pregăteşti zarzavatul. Cureţi morcovii, pă­trunjelul, ceapa şi ţelina. Toate legumele le dai pe răzătoarea cu găuri mari sau le tai cubuleţe. Când carnea este semifiartă, adaugi zarzavatul.
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile le baţi cu un pic de sare, iar gălbenuşurile le amesteci bine cu o lingura de oţet. Când ciorba este gata, o dregi cu gălbfenuş, presari tarhon tocat mărunt şi, după ce iei oala de pe foc, adaugi şi albuşurile bătute spumă. Serveşti ciorba fierbinte.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s