stufat miel cu spanac


Ingrediente stufat miel cu spanac
2 linguriţe ulei de măsline
6 cepe verzi, tăiate fin
3 căţei de usturoi, tăiaţi felii subţiri
2 ardei graşi galbeni, tăiaţi beţişoare
450 g file de miel fără os, tăiat fâşii
1 ¼ cana roşii tăiate, din conservă
¾ linguri ta sare
¾ linguriţă ghimbir măcinat
2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat îngheţat, dezgheţat şi scurs
¾ cana iaurt simplu degresat
1 lingură făină

stufat miel cu spanac

Mod de preparare stufat cu miel şi spanac:
Într-o cratiţă de teflon sau o caserolă termorezistenta, se încinge uleiul la foc potrivit. Se adăugă ceapă verde şi usturoiul şi se ţin pe foc, amestecând des, 2 minute sau până când ceapă devine fragedă.
Se măreşte puţin focul, se adăugă ardeiul gras şi se ţine pe foc 2 minute sau până devine crocant-fraged. Se adăugă mielul, roşiile şi ghimbirul şi se mai ţin pe foc 3-4 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Se adăugă spanacul şi se ţine pe foc 2 minute sau până se încălzeşte şi devine fraged.
Într-un castronel, se amestecă iaurtul şi făină. Se adăugă în cratiţă, se amestecă şi se ţin pe foc 2 minute sau până se absorb bine în spanac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s