stufat de curcan



Ingrediente stufat de curcan
1 kg carne de curcan
12-13 fire de ceapă verde
12-13 fire de usturoi verde
250 ml suc de roşii
sare, piper
5 linguri de ulei

stufat curcan

Mod de preparare stufat de curcan
Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii.
Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute. Când este gata, se stinge focul şi se presară o legătură de verdeaţă deasupra. Se poate servi cu mămăligă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s