Drob de porc

Ingrediente:

-organe de porc(se poate face si din miel, pasare sau vita)
Eu am pus 2 inimi
2 rinichi
un ficat mare
carne de porc
ceapa
oua( in cazul meu 5)
verdeata marar sau patrunjel
cimbru
sare

Mod de preparare:

Organele se fierb pana da apa in clocote de cateva ori, apoi se lasa la racit si se dau prin masina de tocat.
Carnea se toaca si ea.
Ceapa se toaca ft. marunta(se poate cali).
Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune intr-o forma de cozonac sau chek tapetata cu hartie pergament.
Se coace in cuptorul in prealabil incalzit.
Daca vreti puteti sa puneti la mijloc morcovi sau oua fierte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s