Drob de miel

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Maruntaiele de la un miel (cca 500g)
    2 oua fierte
    2 oua crude
    1 felie paine muiata in lapte
    1 legatura ceapa verde
    i legatura patrunjel
    1 legatura marar
    1 lingura smantana
    sare, piper dupa gust
    prapurul sau o foaie de taitei
    ulei pt. uns tava.
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se fierb maruntaiele in apa cu sare. Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne, impreuna cu felia de paine inmuiata. Daca vreti, inima si rinichii se pot taia feliute cu cutitul. Se adauga ouale crude, smantana, sare, piper, verdeata tocata marunt, ceapa tocata cu cozi cu tot.

    Se amesteca totul.
    Se unge o forma – dupa preferinta: tavita smaltuita sau forma de chec. Prapurul se spala si se intinde in forma, lasand mult si pe margini. Se pune 1/2 din umplutura, se pun ouale fierte – la alegere: intregi, sferturi pe toata suprafata umpluturii sau taiate in jumatati in mijlocul umpluturii, se pune restul umpluturii, se niveleaza cu lingura si se intorc marginile prapuruli peste umplutura.Se coace cca 30 de minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s