Tocanita de soia

 
Ingrediente:

100 g soia cuburi, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 1 lingura bulion, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare:

Pentru inceput, cubuletele de soia se pun la fiert in apa cu vegeta, asa cum scrie pe ambalaj , insa daca doriti o aroma mai deosebita, puteti pune si un amestec de ierburi aromatice, cum ar fi busuioc, oregano, maghiran. Dupa ce soia e fiarta, racita si scursa de apa, se trece la prepararea tocanitei. Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei si se adauga ardeiul impreuna cu aproximativ 2-3 linguri de apa daca folositi pasta de rosii. Daca alegeti sa folositi bulion, nu mai aveti nevoie de apa. Se lasa cam 1 minut sa fiarba la foc mic. La sfarsit se adauga soia, pasta de rosii, patrunjelul, sarea si piperul si se mai lasa cateva minute sa fiarba si sa se imbine gusturile ingredientele. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s