Sarmale cu ciuperci

 
Ingrediente:

1 morcov, 1 ceapa, cimbru,  marar , 200 g orez, cca 1 kg ciuperci, sare, piper, ulei, 1 ardei rosu, 2 linguri pasta de tomate.

Mod de preparare:

Ceapa o tocam si o calim in putin ulei, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat, ciupercile curatate si tocate marunt (eu le-am dat prin robot). Lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam pasta de tomate,1 cana de apa si orezul (spalat si scurs bine). Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba cateva clocote. Lasam sa se raceasca, dupa care adaugam mararul si cimbrul uscat si omogenizam. Intre timp, pregatim frunzele de varza. Infasuram sarmalele si le asezam in oala, adaugam putina apa amestecata cu 1 lingura de pasta de tomate si cca 100 ml ulei. Dam oala la cuptor la foc mic spre mediu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s