Mancarica de urzici

 

Ingrediente:

1 punga de urzici, 1 ceapa mare, 1 capatana usturoi, 2 linguri faina, sare, piper, ulei.

Mod de preparare:

Curatam urzicile, le spalam bine si le oparim cu apa clocotita. Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem, dupa care le pasam cu ajutorul blenderului. Ceapa tocata marunt o calim putin si adaugam faina, amestecam si adaugam 2 polonice de zeama in care au fiert urzicile. Adaugam urzicile si amestecam din cand in cand pana se ingroasa putin. La final, adaugam usturoiul pisat si condimente dupa gust. Aceasta mancare este delicioasa cu mamaliguta calda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s