racituri de porc (piftie)


facute de mama acasa

avem nevoie de:

-picioare de porc
-1-2 morcovi
-foi de dafin
-piper boabe
-2-3 catei usturoi


se spala bine picioarele,se da un clocot si arunca apa,apoi se pun la fiert intr-o oala cu multa apa impreuna cu morcovii si aromele,usturoil razuit:


se fierb la foc domol,pina carnea este fiarta:


se pune apoi carnea in castroane,se indeparteaza foile de dafin si se toarna deasupra zeama:

se lasa la rece(in camara)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s