Pastrav la cuptor

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Timp preparare:
    60 minute
  • Numar portii:
    2
  • Dificultate
    Usor

Ingrediente Pastrav la cuptor:

  • 2 pastravi
  • 1/2 fir de praz
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov
  • 100 g mazare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
  • piper

Pentru aceia dintre noi care sunt foarte atenti la silueta dar si pentru faptul ca mancarea din carne de peste este intotdeauna o mancare usoara, va recomandam pastravul la cuptor cu legume.
Iata si ingredientele de care avem nevoie:
Am ales doi pastravi mari pe care i-am curatat si spalat.

Am pregatit mazarea, ardeiul rosu, prazul taiat felii, ceapa taiata rondele si morcovul.

Incingeti cuptorul la 180 ‘C.
Ungeti cu putin ulei de masline o tava care va fi introdusa la cuptor. Taiati lamaia felii si asezati cateva felii de lamaie in interiorul pestelui, apoi presarati cimbru. Sarati si piperati dupa gust. Asezati pestele in tava, stoarceti sucul de la 1/2 de lamaie deasupra si adaugati legumele.

Acoperiti totul cu o cana de apa si dati la cuptor pentru 30 de minute.
Pastravul la cuptor este gata. Scoateti preparatul din cuptor si serviti.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s