MEDALION DE SOMON LA CUPTOR

Pentru ca se spune ca cea mai sanatoasa carne este cea de peste, Haplea va recomanda medialionul de somon.
Ce iti trebuie pentru 2 portii
Pentru macerat  (poza 1):
– 2 medalioane de somon
– 1 lamaie
– 2 linguri ulei de masline
– 2 linguri cimbru
– 6-7 feliute subtiri de unt
– sare, piper

mod de preparare

– zeama obtinuta de la o lamaie o amestecam cu cimbru, sare, piper (poza 2)
– curatam pestele de solzi (daca are), apoi il spalam si il trecem prin sosul obtinut (poza 3)
– ungem cu ulei de masline o bucata folie de aluminiu, punem medalionul de somon, apoi asezam cateva felii subtiri de unt peste el (poza 4)
Asezam  cele 2 bucati de peste in folie intr-un vas termorezistent (poza 5).
Impachetam foliile (poza 6), bagam la cuptor pentru aproximativ 30 min.
– Pofta buna (poza 7)

Timp de preparare: 45 minute

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s