Medalion de rechin

Ingrediente

  • 1 kg medalion de rechin
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • busuioc
  • boia de ardei iute
  • patrunjel uscat
  • 1 lamaie
  • 1 pahar de vin
  • 2 catei usturoi
  • Timp de preparare: sub 30 minute

Mod de preparare reteta Medalion de rechin

Pestele il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa,
Il stergem cu prosoape absorbante,il ungem cu ulei si cu condimentele pe care le amestecam inainte,
Asezam pestele intr-un bol,adaugam paharul de vin si felii de lamaie si 2 catei de usturoi taiati felii,acoperim  si dam la frigider cca 1-2 ore,
Ungem o tava cu ulei,punem  pestele,putin din sosul in care am tinut pestele si dam tava la cuptor cca 30 min,
Am servit cu sos de usturoi si mamaliguta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s