Mai multe vremea de iarnă în previziunile pe fondul alt val de noroi


Ninsoare surpriza dă mod de a se amestecă de gheață, care ar putea repeta sâmbătă

Iarna așteptat până sezonului de vacanta ocupat pentru a ajunge, și nu se lăsa încă. Dupa un meci de gheață al doilea precipitații miercuri, zapada mai mult, lapoviță sau ninsoare este posibil peste week-end.
Pentru a doua oară în trei zile, zăpada acumularea a luat prin surprindere analistii locali miercuri, acoperind trotuar, snarling trafic și întârzierea zborurilor. Prognozele au solicitat ploaie cea mai mare parte la rece, atât zilele de luni și miercuri, dar mai mult aer rece decat se astepta ninsoare însemnat ori ambele zile, în special în zonele de nord și la vest de Baltimore.

O altă furtună mister ar putea trece de la Gulf Coast prin sâmbătă Mid-Atlantic, ar putea aduce cu ea o serie de precipitații congelate. În această perioadă a anului, însă, exact ceea ce se încadrează în cazul în care estimarea este greu de a face mai mult decât o chestiune de ore în avans, ca furtunile luni și miercuri au arătat.
„Există o linie fină decât ceea ce putem pune în prognoza-o zi în avans,” Bryan Michael Jackson, un meteorolog cu sediul Serviciul Național de Meteorologie a lui Prognoza Baltimore / Washington, a spus decalajului între ploaie și precipitații de iarnă. „Mesajul pe care îl am spus este zapada si lapovita, transformandu-se in ploaie În ambele cazuri, zapada a acumulat peste zona Baltimore înainte de a schimba in ploaie.”.
Între timp, vremea mai perfid este în prognoza pentru joi. Serviciul meteo a emis un consultativ vânt de la 9 am la 6 pm, cu vânturi nord-vest de 20-25 mph și rafale de până la 50 mph, potential copaci Downing si linii electrice.
Zapada a fost parte dintr-un sistem de furtuna care a inclus tornade, și se întindea de la Michigan in Florida. Acesta a fost acuzat de șapte decese și zeci de mii de întreruperile de energie electrică de până acum.
„Este o furtună semnificativă în ceea ce privește dimensiunea sa și gama de efecte de vreme severă la vreme de iarna”, a declarat Chris Vaccaro, purtator de cuvant al serviciului meteorologic.
Zăpadă a început acumularea de miercuri dimineață, în jurul valorii de regiune, acoperind părți din nordul Baltimore County și județul Carroll cu circa 3 centimetri, în conformitate cu rapoartele făcute la serviciul meteo. În Baltimore City și județul Howard de-a lungul Interstate 95, totaluri de ninsoare au fost mai aproape de 1,5 inch, cu o jumătate de inch sau mai puțin apropiate de Chesapeake Bay în Dundalk și Parcul Severna.
În vestul Maryland, totaluri de zăpadă au fost mai grele, cu 6 județe din 12 inci Allegany și Garrett.
De începutul după-amiezii, aer cald suflat peste regiunea circa 2.000 de metri deasupra solului transformat zapada intr-o ploaie, lapoviță și ninsoare în zona Baltimore, a spus Jackson.
Mii de locuitori din întreaga regiune au puterea lor de knock-out, cele mai multe de vânt și de ploi abundente, miercuri seara, în conformitate cu Rachael Lighty, un gaz Baltimore și Co purtator de cuvant electrice.
Aproape 2.000 de clienti, cea mai mare parte din Anne Arundel, Baltimore și județele Harford, a rămas fără puterea de la 22 Aproape 4500 au avut puterea lor restaurat după întreruperi în prealabil confruntă.
BGE a fost estimarea că puterea ar fi readus la majoritatea clienților până la 11 pm Miercuri, ci „ca s-ar putea schimba în funcție de condițiile meteorologice”, a spus Lighty.

 

BGE a informat miercuri seara că se așteaptă, de asemenea, mai multe întreruperi din cauza vanturilor puternice joi dimineață.
Drumuri din stat au fost acoperite cu zăpadă sau umed și noroios, în conformitate cu Administrația de Stat a Autostradă. Drumurile acoperite de zăpadă în zonele Hereford si Westminster, cu pete izolate de acoperire zapada de pe drumurile din județul Howard și părți din Baltimore și județe Anne Arundel. Drumurile erau umede în jurul valorii de Baltimore City și în apropiere de Baltimore ambele tuneluri port. Departamentul de stat de transport, de asemenea, raportate inundații de-a lungul Route 40 lângă Edgewood.
Oficialii autostrada de stat au raportat 83 accidente în jurul statului între 6 am și aproximativ 17, dar nu are informații cu privire la numărul de incidente într-o zi normală. În timpul orelor de vârf de dimineață ca zăpada a început să scadă, au existat un număr semnificativ de accidente de vehicule cu un singur – „un bun indicator șoferii au de gând, probabil, un pic prea repede pentru condiții,” purtătoarea de cuvânt a spus Lora Rakowski.
Langa Bel Air, un camion plug de zăpadă a fugit în poli de utilitate doua pe ruta 924 în apropiere de intrarea Harford County Centrul de detentie, lovirea putere acolo timp de aproximativ patru ore. Route 924 a fost închis în timpul după-amiezii ca fire blocat drumul.
Pentru rezident Westminster Wendy Casker, ei normală de 45 de minute naveta a crescut de la 21/2 ore, atunci când ea a decis să părăsească locul de muncă în Laurel, la ora 10, în timpul înălțimea de zăpadă. Un întârziere a venit atunci când ea a ajutat la împinge un BMW blocat aproape intersecția rutelor 32 și 99 în apropiere de prietenie de Vest, și mai ales, șoferii au fost lente merge, a spus ea.
„Am fost în spatele lui și nu se putea mișca în jurul valorii de, așa că am gândit că s-ar putea la fel de bine-l ajut”, a spus Casker. „Oamenii au fost la fel de politicos de conducere ca acestea ar putea-am fost o jumătate așteptam să se secerat de un Suburban sau ceva,. Dar asta nu sa întâmplat.”
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s