Ficatei de pui cu kaizer si vin

Ficatei de pui cu kaizer si vin

  • Timp preparare:
    40 minute
  • Numar portii:
    3

Ingrediente Ficatei de pui cu kaizer si vin:

  • 500 g ficatei de pui
  • 100 g kaizer
  • 100 g ciuperci
  • 1 ceapa medie
  • 1 pahar de vin alb/rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei/unt pentru prajit

Am ales o reteta cu ficatei de pasare. De ce? Pentru a ne realimenta resursele de vitamine si energie si a tine piept zilelor friguroase in care organismul are nevoie de tot ajutorul pe care noi i-l putem oferi.
Tocati marunt ceapa. Taiati in fasii kaizerul. Incingeti o tigaie cu putin ulei, caliti ceapa la foc mic, apoi adaugati kaizerul. Este important sa caliti ceapa pana cand aceasta se inmoaie si devine aurie, altfel riscati sa fie insuficient preparata. Puteti condimenta cu sare si piper. Pentru un plus de gust, puteti folosi si un concentrat de legume.
Intr-o alta tigaie puneti un cubulet de unt la topit si adugati ficateii de pui. Nu ii condimentati cu sare pentru ca acestia se vor intari. Cand s-au rumenit suficient, puneti ficateii de pui peste ceapa calita si kaizer, adaugati un pahar de vin alb si lasati la inabusit aproximativ 10 minute.
Presarati patrunjel verde si serviti ficateii de pui cu kaizer si vin alaturi de o garnitura de piure sau cartofi natur.
Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s