Rock Hill vecinii lupta rezoning pentru McDonalds

 


Acres Oakwood rezidenți spun schimbări vor crește traficul

– Planuri pentru 1/6 McDonald în Rock Hill balama pe soarta unei case albastre mic care se află mai puțin de 500 de metri în afara Celanese Road, aproape de una dintre cele mai aglomerate intersecții ale orașului.
Dupa aproape un an de planificare, Corp McDonald și un dezvoltator local, au o parte din puzzle fast-food a plecat pentru a rezolva: Convinge-Rock Hill City Consiliului să reclasifice casa albastra pe unitate Monterey dintr-un lot rezidential pentru o proprietate comercială .
Cinci rezidenți din subdiviziunea Oakwood Acres au participat 4 decembrie Rock Hill ședință a Comisiei de Planificare, spunând restaurant de 24 de ore pe zi ar cauza probleme de calitate a vieții și de trafic în cazul în care este construit lângă casele lor.
După ce a ascultat la vecini și dezvoltator local, Bryan Tuttle, Rock Hill Planificare Comisia a votat în favoarea rezoning casuta albastra si un dealership masina folosita din apropiere, Americar.
Grupul trimite toate recomandările zonare a Consiliului Local pentru aprobarea finală.
McDonalds ar putea cumpăra proprietatea Americar și de a construi fără a orașului rezoning orice teren, deoarece lotul masina este deja clasificat ca fiind comerciale.
Lot rezidential este necesar, Tuttle spune, deoarece aceasta ar permite lui McDonald pentru a construi un zid de cărămidă 8-picior și se adaugă peisajului pe lot casa lui albastru. Spațiu suplimentar va servi ca un tampon, a declarat Tuttle, care este favorabil pentru vecinii dacă McDonalds dezvoltă terenului.
Dar unii vecini spun nici o parte a planului de McDonalds este favorabil și ei sunt îngrijorați zona tampon comercializat va duce la o dezvoltare mai comercial.
„Eu știu ce se va întâmpla”, a declarat 84 de ani, rezident Monterey unitate Wade Neal.
„Este de gând să lucreze drumul său în jos.”
„Nimic nu ci doar câmp deschis”
Wade a fost unul dintre rezidenții hectare Oakwood „primul atunci când, case de incepand de popping sus pe unitate Monterey la începutul anilor 1950.
El și soția lui, Sarah, a cumpărat terenul după ce a părăsit armata. Ei au privit Celanese și Muntele Gallant deveni artere majore Hill Rock.
Chiar înainte de planuri pentru o nouă McDonald, cursa de a comercializa Celanese a transformat calitatea vieții în Acres Oakwood, Neal a spus.
Asta progres și de schimbare, a spus el, a fost imposibil de a vedea venind în 1955.
„Atunci, nu a fost nimic, dar doar câmpurile deschise.”
Celanese, Muntele galant și Cherry Road alerga un perimetru în jurul cartier lui Neal.
Aceste străzi majore care Acres Oakwood de frontieră s-au schimbat drastic de-a lungul anilor, a spus el, dar cartierul în care nu are intre.
Unitate Monterey – care trece prin cartier, în paralel cu Muntele Gallant – este o strada 17-picior-nivel. Cu excepția unui facelift de fiecare dată într-un timp, a declarat Neal, unitate Monterey nu sa schimbat pentru a se potrivi „cut-through” trafic. Și, că este unul dintre motivele pentru care Neal și mulți dintre vecinii săi spun că sunt plâng de McDonald și rezoning terenului.
Trafic se referă la
De-a lungul lunilor de planificare, Tuttle a declarat, McDonald a răspuns la aceste preocupări de trafic.
Planul site-ului solicită pentru două punctele de intrare și ieșire la parcarea restaurantului.
Un „cotlet de porc” – numit ca, din cauza formei sale – amânarea dispozitiv traficul va fi instalat la intrarea McDonald și aleea de ieșire care se varsă spre Monterey Drive și strada Franklin.
Autovehicule care vin din orice direcție pe unitate Monterey va fi capabil de a intra mult restaurantului parcare.
Dar masinile ies McDonald pe unitate Monterey va fi doar în măsură să facă un viraj dreapta spre Celanese – care dezvoltatorul spune ca va interzice taie-prin trafic.
Siguranța, proprietatea valoare
Unii vecini – în special cei care spun că sunt pensionați și elaborarea de securitate socială – spun că traficul în timp ce este un motiv de îngrijorare, acestea sunt mult mai ingrijorati cu privire la siguranța acestora și valoarea lor de proprietate în cazul în care se bazează în scădere McDonald pe colt.
Myra Mica – care trăiește trei uși jos din site-ul restaurantului propus – a spus că nu este în totalitate de susținere a lui McDonald, deoarece se deplasează în s-ar putea răni valoarea ei de proprietate. Casa ei pe Monterey Drive este tot ce are, a spus ea, să plece copiii ei.
Dar, ea nu este lupta de dezvoltare, a spus ea, pentru că nu e pic de ea poate face pentru a opri.
„Nu ne putem lupta Americii corporatiste”, a spus ea.
După ce a văzut planurile de proiectare restaurant, a spus Little, McDonalds ar arăta, probabil, mai bine decât ceea ce este pe Celanese acum și va aduce în dolari fiscale mari pentru Rock Hill.
Celanese Road McDonald, a declarat Tuttle, va adauga 3 milioane dolari pentru baza de impozitare Rock Hill și de a crea noi locuri de muncă de aproximativ 100.
„McDonald cu siguranta a vrut să pună piciorul în față cele mai bune”, a declarat Tuttle Comisiei de planificare pe 4 decembrie.
Colectarea de semnături
Un rezident, Peggy Webb, a participat la o recenta reuniune a Consiliului City, unde propunerea rezoning era de așteptat să fie pe ordinea de zi. Consiliul a amânat votul privind rezoning, la cererea lui Tuttle, astfel încât membrii consiliului ar putea aștepta până la 14 ianuarie lor întâlnire.
Webb a dat consiliul o petiție cu semnături 11 rezidenților din opoziție la deschiderea McDonalds. Ea a spus că a luat ei 40 de minute să adune semnături și 11 simțit că ea ar putea obține mai mult.
Ea nu este sigur oricine poate opri McDonalds de la deschidere, a spus ea, dar ea vrea să se oprească rezoning pe strada ei. Ea și familia ei trăiesc mai puțin de 200 de metri de la casa albastra.
Mulți vecini sunt în cauză, a spus Webb, că în cazul în care bloca rezoning, McDonald se va baza pe lotul masina singur și se lasă cartier cu nici un tampon, la toate.
Tampon este mai bine decât nimic, a spus ea, dar ea crede că McDonalds este ultimul lucru de care are nevoie de ea cartier.
„Acesta nu trebuie să fie în cartierul meu”, a spus ea. „Și eu nu-l vreau pe nimeni altcineva în vecinătatea lui.”
Traficului și accelerarea pe strada ei, a spus ea, este deja o problemă, deoarece casele sunt aproape de Mount galant și Celanese Road.
„Dar acum am să miros urât alimente fast pentru tot restul vieții mele”, a spus ea.
Peggy și soțul ei, Kevin, au ridicat două fiice, în casa lor de acționare Monterey în ultimii opt ani.
„Înseamnă mult pentru mine, deoarece eu trăiesc pe acel drum. Da, ar putea fi un drum cu șanțuri doar pe partea „, a spus Kevin Webb. „Dar pentru mine asta e curtea mea din fata.”
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s