Charles Durning, actor versatil, moare

Charles Durning , care a învins sărăcia, traume câmpul de luptă și cicălitoare indoiala de sine pentru a deveni un actor aclamat, fie pe scena ca Big Daddy în „Pisica pe acoperiș Hot Tin” sau în film ca văduv singuratic lovit cu un Dustin cross-dressing Hoffman în „Tootsie”, a murit luni, la locuința sa din Manhattan. El a fost de 89.
Dl Durning, stanga, a castigat un premiu Tony pentru cel mai bun actor într-o piesă cu funcții pentru „Pisica pe Acoperișul Hot Tin.”

Despre această persoană

Din toate Ghid de film: Înainte de a deveni un actor, Charles Durning , fiul unui om Armatei, a continuat pe urmele tatălui său despre vitejia și distincție, câștigând o stea de argint și inima violet, în al doilea război mondial. Durning a avut loc în jos de mai multe „joe de locuri de muncă „- lucrător de fier, operatorul de lift, Taximetristul, chelner, și dans instructor – până la cotitură de a acționa în sfârșitul anilor 1950. Proaspete de la turneu national de {+} Procesul Andersonville, Durning a început asocierea sa îndelungată cu Joseph Papp în 1962, sa distins în shakespeariene roluri. El a făcut apariția lui mai devreme de film de la Ernest Pintoff lui Harvey intermediarul, Pompier (1965). Durning lui roluri de film au crescut în mărime și importanță, după interpretarea lui de un politist corupt in filmul premiat cu Oscar Sting (1973). El a continuat să apară în mai multe Burt Reynolds filme, cel mai memorabil ca guvernator cântând în cel mai bun bordel Mica din Texas (1982). Această performanță ia adus o nominalizare la Oscar, la fel ca de spin său privind „lagar de concentrare” Erhardt în remake-ul din 1983

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s