Meniu pentru un weekend fierbinte!

Pe caldurile astea imi vine foarte greu sa mananc ciorbe, tocanite sau alte chestii complicate. Astfel, zilele acestea ma voi trata doar cu fructe si legume. Iata un meniu interesant:
Mic dejun: Salata de fructe
Fruit salad
Am taiat cubulete o piersica, o para si o banana si le-am pus intr-o punga speciala la congelator. Dupa 1 ora le-am scos, le-am pus intr-un bol si le-am amestecat cu pepene galben , mure si cateva boabe de struguri. Am presarat scortisoara si am obtinut o salata racoritoare si savuroasa. 
Pranz: Salata de rosii
Tomato Salad
Am ales rosii de mai multe culori (galbene si rosii), le-am taiat cubulete si le-am presarat cu sare si piper. Am adaugat un castravete, un ardei verde, ceapa salota, cateva frunze de spanac, putin ulei de masline, busuioc si menta si o felie de sunca de curcan. Hmm, asta-i tot!
Cina: Pepene rosu
Watermelon
  
La cina voi manca doar pepene rosu si rece, cu o lingurita de iaurt si un praf de nucsoara. 
Toata ziua beau foarte multa apa rece, dar si o delicioasa limonada din apa, lamaie si plupa de peirsici, cu menta proaspata. 
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s