BOMBOANE RAFFAELLO

 

 

 

 

Cine n-a auzit de renumitele bomboane Raffaello? Ei bine, da sunt persoane care nu stiu sa le faca iar pentru acele persoane m-am gandit sa postez reteta mea pe care am „cules-o” de la una dintre cumnatele mele inca din anul 2007.
Avem nevoie de :
– 250 gr lapte praf
– 100 gr. zahar pudra
– 250 gr. margarina (eu folosesc Rama)
– 150 gr. nuca de cocos

Amestecam intai margarina cu zaharul pudra.

Adaugam laptele praf

iar la final nuca de cocos.

amestecam bine-bine, acoperim vasul cu compozitia si dam la rece aprox. 30 minute pentru a se intari.

Se scot de la frigider si se fac bilute de marimea unei nuci potrivite pe care le dam prin nuca de cocos. Optional in interior se poate pune cate o aluna sau o migdala (eu nu pun pentru ca nu-i place sotului meu)

Se aseaza intr-un vas si se pastreaza tot la frigider. Imi plac aceste bomboane pentru ca pe de-o parte imi plac prajiturile si nu numai cu lapte praf iar pe de alta parte „imbogatesc” de minune farfuriile cu prajituri de sarbatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s