"Vin fiert cu scorţişoară"

 

Vin fiert cu scorţişoară 

 

  • Timp de preparare: 10 min
  • Gata in: 10 min
  • Timp de fierbere: 20 minute

Ingrediente

  • 1 litru vin roşu
  • 8 linguri zahăr
  • 2 batoane scorţişoară
  • 4-5 steluţe anason
  • 1 portocală

Preparare

1. Vinul se trece printr-o sită deasă, ca să se evite formarea spumei abundente.
2. Se amestecă cu zahărul, cu steluţele de anason şi cu scorţişoara şi se lasă să fiarbă la foc potrivit până se dizolvă zahărul, apoi se mai lasă pe foc doar până începe să facă spumă.
3. Portocala se curăţă de coajă, care se aranjează pe pahar, iar feliuţele decojite se pun în pahar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s