"Vin fiert cu mar si portocale"

Timp de gătire 15 Minute
Complexitate Redusă

 

  • Ingrediente

    2l vin rosu demisec, 1 mar, 1 portocala, 1 lamaie mica, zahar dupa gust, scortisoara dupa placere.

  •  

     

     

     

    Mod de preparare

    Se pune vinul la fiert, cand da in clocot se pune zaharul si fuctele taiate bucatele mici. Se lasa sa mai fiarba putin (2-3 min), se presara scortisoara, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute.

  • Mod de servire

    Se serveste fierbinte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s