"Vita cu legume in sos de vin"

 

 

 

Ingrediente:

  • 300 g muschi de vita
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 portocala
  • 400 ml vin rosu
  • 50 ml sos de soia
  • ulei
  • condimente

Spalam si tocam toate legumele, apoi punem ceapa la calit in putin ulei. Cand incepe sa sticleasca, adaugam morcovul, ardeiul si apoi carnea.

Cand incepe carnea sa se albeasca, punem si ciupercile, sosul de soia, usturoiul, coaja de la o portocala si sucul acesteia.

Dupa ce amestecam bine adaugam si vinul, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic 40 minute. La final condimentam dupa gust.
Am servit acest fel de mancare cu bulgarasi de orez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s