"Tochitura munteneasca"

  • 200 g carne de porc
  • 200g carne de pui
  • 200 g carne de vita
  • 100 g ficat
  • 50 g malai
  • 100 ml vin alb
  • bulion
  • usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • boia dulce
  • piper

Se taie carnea in bucati mici, se condimenteaza cu piper, sare si boia si se lasa la frigider 1-2 ore, apoi se prajeste sau frige.


Daca se prajeste se pune in urmatoarea ordine: carnea de porc, carnea de vita, carnea de pui si ficatul (se pot pune si carnati, acestia adaugandu-se ultimii). Dupa ce isi schimba culoarea se adauga bulionul subtiat cu apa si foile de dafin.

Se lasa sa fiarba, se adauga malaiul si usuroiul tocat marunt.
Se serveste cu mamaliguta si smantana sau ou prajit, iar deasupra se presara patrunjel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s