"Salata italieneasca"

 

 

 

Am incercat sa reproduc salata de paste de la Spring Time, dar nu m-am putut abtine si am adaugat si 1-2 ingrediente noi🙂. La final am fost mai multumita de salata mea.

  • 300 g paste de dimensiune mica 
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 salata verde
  • 100g parmezan ras
  • 4 castraveciori acri
  • maioneza
  • piper
  • sare

Se fierb pastele (eu am folosit scoici in 3 culori) in apa cu sare.  Se lasa la racit.
Taiem/tocam fiecare ingredient in parte: rosiile cubulete, castravetii feliute, ceapa semirondele, iar salata si sunculita fasii marunte.  

Dupa ce s-au racit pastele se aseaza pe straturi, alternandu-se cu ingredientele de mai sus + condimente : paste, parmezan, sunculita, rosii, ceapa, salata, castraveciori, piper, sare, maioneza pana la epuizarea tuturor, apoi le amestecam si lasam salata minim 30 de minute la frigider.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s