"Prajitura cu morcovi"

  • 4 oua
  • 300 g morcovi
  • 250 ml ulei
  • 300 g zahar
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 esenta de vanilie
  • un praf de sare

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, scortisoara si sarea.

Dam morcovii prin razatoarea mica.
Batem ouale bine, apoi adaugam treptat zaharul, uleiul si esenta de vanilie. Dupa ce se topeste zaharul amestecam cu ingredientele din primul bol. Dupa ce se incorporeaza ingredientele, adaugam si morcovii.

Optional, puteti pune si alune, migdale sau stafide.
Punem o hartie pentru copt intr-o tava de cozonac si rasturnam compozitia.

Apoi introducem in cuptorul incins pentru circa 40 de minute la foc mediu.

Se testeaza cu scobitoarea. Se taie dupa ce s-a racit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s