"Popiete din carne de porc"

Ce va trebuie (pentru o portie)

  • 85 gr (o felie)pulpa/muschi porc;
  • 15 gr (o feliuta) kaizer/pastrama porc;
  • 10 ml ulei;
  • 25 gr castraveti murati;
  • 20 gr ceapa tocata marunt;
  • 1 ou fiert tare;
  • 5 gr mustar.

Felia de carne se bate putin, se sareaza si se pipereaza. Kaizerul, castravetii, oul se taie feliute in lungime. Ceapa se toaca marunt.
Carnea se intinde, se unge cu mustar pe o parte, se presara ceapa, se aseaza felii de kaizer sau de pastrama de porc, castraveti, ou. Se ruleaza si capetele se prind cu scobitori. Se ung rulourile cu ulei si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se adauga apa si se dau la cuptor pt circa 30 minute. Se auga cam 70 ml sos brun, sare piper si se continua fierberea cca 20 minute.
Eu nu am folosit sos brun, in schimb am rulat popietele in folie de aluminiu (am renuntat si la prinderea capetelor cu scobitori in cazul asta), si le-am pus in tava si la cuptor.
Se servesc calde, cu diferite garnituei de cartofi, legume sau orez.

Pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s