"Paste (pappardelle) cu somon"

 

 

  • Pappardelle – 4 cuiburi
  • 2 medalioane somon
  • 250 g smantana
  • 1 ceapa
  • 100g parmezan
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 3 linguri ulei

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins. Se dezoseaza somonul, se taie cubulete si se adauga peste ceapa care a inceput sa sticleasca. Se amesteca usor apoi se adauga smantana si parmezanul. Dupa 2 minute se condimenteaza cu sare si piper si se adauga patrunjelul tocat. Se lucreaza la foc mic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s