"Mancarica de ardei cu carne afumata"

 

 

 

  • 8 ardei
  • 4 cepe
  • 3 rosii
  • 400 g carne de porc afumata
  • sare
  • boia dulce
  • piper
  • ulei
  • 1 pahar de vin rosu

Taiem ardeii si cepele fideluta si le punem la calit in putin ulei (prima data ceapa, iar dupa 5 minute si ardeiul), la foc mic.

Taiem felii carnea de porc, o rasucim si o prindem cu o scobitoare. Punem toti trandafirasii din carne intr-o tigaie incinsa fara nicio grasime si ii lasam sa se friga.

Dupa ce ii intorcem turnam paharul de vin peste ei.

Dupa ce legumele au fiert in suc propriu 15 minute punem si rosiile tocate marunt si le mai lasam pana tocanita incepe sa scada. Condimentam cu sare, piper si boia dulce.
Servim mancarica de ardei alaturi de trandafirasii din carne afumata (daca doriti, puteti pune carnea peste legume).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s