"Fursecuri cu gem"


  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilinat
  • esenta de vanilie
  • gem

Amestecam untul cu zaharul pana cand acesta se topeste. Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt, galbenusul de ou, zaharul vanilinat.

Apoi se adauga si primul amestec si se framanta. La sfarsit punem si esenta de vanilie. Facem o bila din aluat si o punem la frigider pentru a se fragezi timp de 1 ora.

Incalzim cuptorul, facem bilute din aluat, le turtim cu o lingura, apoi facem o mica scobitura cu un obiect rotund.

Umplem aceasta scobitura cu gem si punem fursecurile in tava cu hartie de copt, apoi la cuptor. Se coc la foc mic 20 de minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s