"Dovleac copt cu scortisoara"

 

 

 

Mirosul dovleacului copt cu scortisoara se potriveste de minune cu toamna…

Ingrediente:
  • 1 dovleac
  • scortisoara
  • zahar
  • unt
  • zahar pudra
  • 1 cana cu apa

Luam dovleacul, il spalam si in functie de forma pe care o are il taiem felii si scoatem semintele. Ungem tava cuptorului cu unt, asezam fiecare feie de dovleac in tava, o pudram cu scortisoara si introducem tava la cuptor pentru 5-10 minute. Scoatem tava, punem apa in tava, peste fiecare felie de dovleac punem zahar. Lasam la cuptor pana cand capata o culoare aramie si furculita se infige usor(aproximativ 40 de minute). Dupa ce se coace, dam fiecare felie de dovlec cu zahar pudra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s