"Ciocolata de casa cu alune si biscuiti"

  • 500g lapte praf
  • 350 g zahar
  • 150 ml apa
  • 80 g cacao neagra
  • 200 g unt 
  • 100 g alune
  • 1/2 pachet biscuiti

Punem zaharul si apa intr-o craticioara si le lasam sa fiarba cateva minute pana cand siropul devine cleios. Taiem untul bucatele si il punem in craticioara,

 apoi adaugam laptele praf si cacao – deja cernute si amestecate intre ele.

 Puteti folosi mixerul  sau pregatiti-va sa amestecati energic.
Asezati biscuitii intr-o tava,

 puneti ciocolata, nivelati  si asezati deasupra alunele pe care le presati cu degetul.

Se tine la frigider 2 ore inainte s-o taiati. Pentru asta, folositi un cutit pe care l-ati tinut in apa fierbinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s