"Chocolate Almond Biscotti "

 

 

 

 

Ingrediente:
110 gr almonds
135 gr zahar
2 oua
vanilie esenta- 1 lingurita
rom esenta – 1 lingurita
1 praf de copt
230 gr faina
110gr ciocolata semi-dulce( bucatele mici)
Incalzim cuptorul la 350 F sau aproximativ 180 C.
Batem ouale bine cu zaharul pana se fac spuma,cca 5 minute.Adaugam apoi esentele,faina,praful de copt,almondul(eu am folosit nuca ca nu am avut almond in casa,:)) si ciocolata bucatele mici, si amestecam bine toate.
Iese o compozitie molutza,ne afundam mainile in faina si facem un sul din coca moale,il punem intr-o tava si il bagam la cuptor pt cca 40-45 minute,pana se rumeneste deasupra.Apoi il scoatem din cuptor ,il taiem feliute nu prea groase si asezam feliile pe hartie de copt cu fata in sus,coacem inca 8-10 minute,apoi le intoarcem pe cealalta parte si coacem alte 8-10 minute.
Se lasa la racit si se servesc. Merg de minune la cafea sau ceai .:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s