"Chec picant din piept de curcan"


ingrediente

  • 250 g piept de curcan fiert
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina (eu am folosit faina de ovaz)
  • 3 felii de paine muiate in lapte si stoarse bine
  • 3 linguri de smantana
  • O legatura de patrunjel
  • Cateva fire de marar
  • 4-5 catei de usturoi
  • O ceapa
  • 2 ardei iuti
  • Sare, piper alb macinat, chili
  • O lingura de ulei masline
  • 50 g cascaval ras

Ustensile

  • Tava de copt
  • Robot de bucatarie pentru a amesteca toate ingredientele

Mod de preparare

Dupa ce ai fiert bine pieptul de curcan, stoarce bine painea de lapte si apoi amesteca toate ingredientele cu robotul. Noi am pus mai intai ceapa si carnea pentru a le marunti bine. Apoi am adaugat restul ingredientelor.  Pastreaza cascavalul ras si o lingura de smantana.
Unge tava cu ulei si tapeteaza-o cu faina si apoi umple-o cu amestecul preparat. Deasupra adauga cascavalul ras amestecat cu smantana. Pune tava in cuptorul preincalzit si lasa-o aproximativ 1 ora.

sfaturi

Nu incalzi foarte tare cuptorul pentru ca se va arde amestecul de cascaval  si smantana.
 Bucatarul viorel
va doresc pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s