"Huevos o Flamenca la cu ardei iute"

ingrediente
ouă
1 ceapa
2 usturoi
sos de roșii
Carne (carne de vită, carne de porc …)
șuncă
cârnat

Pregătirea Oua reteta cu ardei iute flamand
Se taie fin ceapa si usturoiul, se prajeste intr-o tigaie la foc mic și se prăjește ceapa atunci când luăm carne condimentată (se poate adauga vin), sperăm să facem carne și de rezervă.

Într-un alt căldură tigaie un pic de ulei si sos de rosii, atunci când este fierbinte se toarnă într-o caserola si se adauga sunca taqutios, chorizo ​​în roadajas, carne, creveți, ardei și  ouă.

Am pus-o în cuptor 15 minute la 150 ° C si este delicios.

 Bucatarul viorel

va doresc pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s