"Tocanita de fudulii de curcan"


Stiu ca aceasta reteta nu este pe gustul multor oameni. Tocmai de aceea ma refer acum cunoscatorilor, cei care apreciaza delicatetea fuduliilor.

Nu stiu daca dezgustul multora are o nuanta de teama psihologica, daca acest fel reprezinta si un tabu freudian pus in farfurie, dar daca ar fi sa ma intrebati pe mine cultura culinara este minunata tocmai prin diversitatea ei.

De aceasta data am ales sa fac fuduliile intr-o tocanita acrisoara.

Am calit o ceapa peste care am pus o lingurita de boia si am mai lasat cateva secunde la prajit. Am adaugat peste 2 rosii tocate marunt, cu tot cu zeama lasata si un ardei taiat fasii. Am condimentat cu sare si putin piper si am mai adaugat putina apa (cam jumatate de cana), lasand sa fiarba bine, sa prinda aroma.

Intre timp am spalat fuduliile intr-o strecuratoare si le-am oparat.

Le-am adaugat in tocanita data in clocot si le-am lasat sa fiarba maxim 10 minute. Se servesc fierbinti, cu mult sos.

Afişează profilul
va doresc pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s